Bij ons staat uw onderneming centraal

Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en deskundigheid zijn enkele aspecten die een belangrijke rol spelen binnen onze organisatie. Hierbij staat de cliƫnt altijd centraal binnen JRS!

Onze waardes

Voor JRS is het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn. We hechten veel waarde aan integriteit en professionaliteit in ons werk en communicatie naar elkaar toe. Tevens willen we een betrokken relatie met elkaar aangaan. Uiteindelijk vergroot dit de betrokkenheid naar elkaar en bouw je hiermee een groot netwerk op. Samen bereik je op deze manier meer.

Communicatie

Duidelijke communicatie is wat ons betreft zeer belangrijk, zowel intern als naar onze klanten. Hoewel er zeer zorgvuldig te werk wordt gegaan, moeten zaken ook niet moeilijker gemaakt worden dan ze zijn. Het is belangrijk om pijnpunten open en concreet te kunnen bespreken. Wij hechten er veel waarde aan om deze manier van communicatie te vinden in onze klanten.

Vakbekwaamheid

Financieel advies en administratie vergt veel nauwkeurigheid en kennis van zaken. Op beide vlakken streeft JRS naar het beste. We streven dan ook altijd naar het beste, als het nou gaat om advies of ondersteunende werkzaamheden. Dit wordt dan ook duidelijk centraal gesteld in de organisatie van JRS.

Transparantie

Openheid van zaken is heel belangrijk bij ons. Deze transparantie kweekt vertrouwen en dient altijd aanwezig te zijn in onze organisatie. Ook zorgt transparantie naar elkaar voor betere adviezen en dienstverlening. Dit is uiteindelijk een van de doelen wat wij willen bereiken.

JRS Administratie & Consultancy

Administratiekantoor voor gedreven ZZP’ers

Als ondernemer kun je natuurlijk niet zonder een goed administratiekantoor. Bij ons kun je terecht voor het complete scala aan financiƫle dienstverlening.